Jóga po porodu

Zdravý, funkční a jemný pohyb nejen po porodu

AKTUÁLNÍ KURZ PROBĚHNE V BYSTŘICI JAKO JÓGA PO PORODU ZA PŘÍTOMNOSTÍ DĚTÍ DO 3 LET

Sport Vitality Bystřice

Každý čtvrtek DOPOLEDNE (první lekce 12. září) od 9:00 do 10:00

1750 Kč (10 lekcí) Lze využít příspěvek pojišťovny na pravidelný pohyb nebo poporodní balíček, benefity nebo kartu Multisport!

V případě nepřítomnosti lze využít náhradu po dohodě na jiném mém kurzu v Třinci nebo v Jablunkově.

Přihlášení probíhá pomocí formuláře na konci stránky.

Dopřejte si zdravý a funkční pohyb v mateřství ať už jste 6 týdnů, rok nebo pět let po porodu.

Během cvičení se zaměříme na zdravé pohybové stereotypy v souvislosti s porodem a mateřstvím. Ukážeme si, jak bezpečně a efektivně cvičit, tak aby poporodní bříško, pánevní dno a záda netrpěli, ale naopak se navrátili do optimálního stavu. Uvolníme, protáhneme a jemně posílíme tělo tam, kde je během náročné péče o děti přetěžováno. Užijeme si relaxaci a naučíme se techniky, jak uvolnit tělo a zklidnit mysl kdykoliv během dne.

Lekce jsou ideální pro ženy, které chtějí po porodu začít znovu cvičit - jemně a ohleduplně ke svému tělu.

Celkem 10 lekcí.

Jak probíhají lekce za přítomností dětí?

Kurz bude vedený jako lekce Jógy po porodu s tím, že na lekci můžete přijít společně se svým miminkem nebo batoletem (do tří let nebo po konzultaci s lektorkou i starší dítě). Děti se mohou během lekce pohybovat volně po místnosti (bude připravený hrací koutek) nebo vás doprovázet během cvičení:) Je možné, že část lekce budete věnovat svému děťátku (kojit apod.), to je úplně v pořádku.

Lektorka: Magda Macoszková, máma dvou dětí, lektorka těhotenské a poporodní jógy, laktační poradkyně a poporodní dula.

Kontaktní osoba DDM Jablunkov: Jana Suszková - 720 041 011

Více informací kurz v Třinci: magdamacoszkova@centrum.cz, 733 334 253

 

 

Co na mé lekce říkají ženy, které si prošly mými kurzy?

Líbil se mi jiný přístup, nebylo to jen o cvičení a ahoj, ale šlo to víc do hloubky, každá lekce se nesla v jiném tématu. Líbila se mi zvolená uklidňující hudba, afirmace, cvičení v kruhu. Nemám co vytknout. Možná jen čas. Příliš krátké to je, rychle to uteče. Celkově hodnotím lekce pozitivně. Dozvěděla jsem se nové věci, zejména práce s pánevním dnem. Víc jsem si uvědomila ženskost a sílu v každé z nás. Moc děkuji za tuto zkušenost.
Z anonymního dotazníku
Lekce se mi moc líbily (nejlepší kurz jógy, který jsem navštěvovala). Super byla celková atmosféra (svíčky, aromaterapie, hudba, celkové zklidnění). Další plus - malý kolektiv (intimní atmosféra). Určitě se ráda přihlásím znovu. Cvičení super (zaměření na střed těla).
Z anonymního dotazníku
Na lekcích se mi líbilo: čas věnovaný sobě protažení těla, zklidnění mysli. Zklidnit mysl a vůbec se celá zklidnit a na chvíli na nic nemyslet mi jde velmi těžko, ale během těchto lekcí se mi to dařilo:)
Z anonymního dotazníku

Přihlášení na kurz v Bystřici

Doklad pro pojišťovnu: Po přihlášení přes formulář a uhrazení kurzu (převodem nebo platební kartou) dostanete na e-mail fakturu, kterou lze ihned použít na pojišťovně. Pokud byste potřebovala na faktuře cokoliv upravit, napište mi prosím e-mail na magdamacoszkova@centrum.cz.

Jóga po porodu - permanentka
Dostupné
1 750 Kč
Způsob doručení
Způsob platby
Celková cena1 750 Kč